Предимства

ЗАЩО "БАРИТЕ" ПРЕД АВТОМИВКА?

Вашият продукт никога няма да се пере върху остатъчни масла и утайки от автомобили или да съхне на улицата/оградата със седмици, натрупвайки нови замърсявания (прах) и миризми. При нас всичко се суши на пригодени простори - открити или закрити в зависимост от метеорологичните условия.

#
#
#

ТЕПАВИЦА/ВАЛЕВИЦА

Тепавица Барите е единственото място със съоръжение тепавица/валявица.Традиционно съоръжение за пране на одеала, китеници, черги и други текстилни изделия.

Само при нас каците(барите) са изградени на двойния принцип тепавица/валявица. В други подобни фирми липсва напълно механичното задвижване и единствено се накисва прането в дървено корито без съсредоточил който да върти водата, а "уж" ще се пере и разбухва (клиента няма как да знае), но плаща за пране на ТЕПАВИЦА, а получава изплакване. При нас протича истинското пране - в цялостна керамична облицовка и пълно циркулационно двигателно оборудване.

#
#
#

ВЕНТИЛИРАНА СУШИЛНЯ

Ценим времето на всеки клиент и нуждата от неговия продукт, затова въведохме 50 градусова сушилня с непрекъсната мощна циркулация на въздуха.
Възможно изсушаване по всяко време на годината.

Ако докарате сутринта вашите завивки, одеала, китеници, килими, покривала на матраци, шалтета и други , ще ги получите в късния следобед (6 часа изпълнение).
Предлага се само в гр. София с доставка на място от ваша страна в базата на фирмата (експресна услуга).
При заявка изискваща наш транспорт, срокът е 24 часа.

#
#
#

ПОДСИГУРЕН ОХРАНЯВАН СКЛАД

Вашите готови продукти винаги ще бъдат складирани отделно от мръсните и охранявани до тяхното им получаване.

Ние винаги можем да покажем нашите чисти складови помещения.

Ако решите, че прането ви ще пречи у дома, предлагаме и престой срещу минималната месечна такса.

СОРТИРАНЕ

Много колеги накисват прането на клиентите си едновременно, това до голяма степен е нехигиенично, а също така крие риск от увреждане на тъканта.Накисването при нас не се извършва в общо корито , а на индустриални площадки с наклони, които не позволяват нечистотиите да се пренасят от една тъкан на друга.

#
#
#

ОБРАБОТКА

Най-модерните ниско и средно оборотни дискови търкащи и тупащи машини са единствено при нас. Изпират идеално и щадят тъканите ви, като с ниските си обороти, намаляват риска от скъсване дори и на овехтели такива.Обработка с падове , които се сменят спрямо замърсяванията и дебелината на килимите.

ЦЕНТРОФУГИРАНЕ

Една тъкан дали била тя килим или завивка, при оттичане на водата след изплакване пожълтява или смесва напълно цветовете си. Затова при нас всичко се центрофугира в индустриални центрофуги веднага след пране, които изваждат 90% от водата и значително намаляват времето за съхнене.